Bloggportalen statistik

Bloggportalen statistik

söndag 21 oktober 2012

Puh

“What day is it?"
It's today," squeaked Piglet.
My favorite day," said Pooh.”  *


Vaknade och kände att lymfkörtlarna på halsen börjat svullna. Hade tom lite ont i halsen och huvudet känns större än vanligt.
Det torde inte vara många dagar kvar innan det vänder, innan de vita blodkropparna ökar och jag blir mindre mottaglig mot bakterier. Men i dag förlorade jag mot bakterierna.

Idag blir det alltså inte mycket gjort. Ingen promenad, inte ens gå-bandet.
När man ligger mycket får man ont i ryggen så det är svårt att hitta sätt att vila på som känns skönt.
Jag hoppas att jan kan klara mej utan penicillin denna gången. Kan inte vara bra att behöva äta så mycket. Räcker med all kortison- oavsett tabletter eller salvor.
Det är ju inte så långt kvar till nästa behandling. Den 30 skall jag få  PICC-linen och den 31 ny cellgiftsomgång. Tiden går fort.

Jag behöver vara pigg nästa vecka. J skall operera sin hand. Nu innan operationen har han mycket ont och det kommer att ta sin tid innan det slutar göra ont. Han har ont i den andra med men där kan ingen operation göra något.
Efter operationen kan han inte göra så mycket. Tur att A är hemma. Hon kommer att hjälpa till. Men man vill ju kunna göra så mycket som möjligt själv. För man kan ju vila emellanåt. Fast om man har feber och värk då blir man liggande och får inte något gjort.

A håller på att baka. Skall bli någon form av kladdkake kaka. Skall bli gott till kaffet.

Nej, jag tror jag vänder på mej i soffan och blundar lite. När jag vaknar är nog kakan klar.

Man ska nog vara lite mer "Nalle Puh-ig"!


God eftermiddag!


* Carpe Diem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar