Bloggportalen statistik

Bloggportalen statistik

tisdag 25 september 2012

Pricken över I

Vattenkoppor, maginfluensa och förkylning?!


Mina fina "vattenkoppsutslag", som givet inte är vattenkoppor utan  en liten restprodukt av medicineringen och inte ovanligt, blir inte färre eller kliar mindre. Jag får vara glad att de inte nått ansiktet! Talade med syster på avd 85 i förmiddags och det är just nu inte ycket att göra någor åt. Har en på nedre delen av ryggen som är stor -nästan som en rejäl finne, och den är öm! Bara att badda med alsol, flera gånger per dygn. Åh vad det kliar!! Gäller att hålla sig borta från utslagen så de inte sprider sig mera!

På detta har nu magen pajat lite. Hade svårt att somna inatt då magsäcken tyckte att han var överfull och ville trycka tillbaka maten upp igen. Kändes inget skönt. Men idag har magen bestämt sig för att trycka ut alltihopa så man bör inte sitta kvar lugnt när magen börjar trycka på. Som tur är inte lika bråttom som vid maginfluensa.

Sedan så fryser jag och är lite förkyld. Inte blåsa för hårt och absolut inte försöka ta bort något i näsan med hjälp av en näsduk för då börjar man blöda näsblod i en rasande fart! 

Men annars har jag det bra!
Ikväll tänker jag ta världens dusch, smörja in huden (där inga blemmor finns), badda huden (där blemmorna finns) och göra en skön ansiktmask. Huden blir nämligen torr och oelastisk. Man skulle kunna säga att huden åldras rejält. Beror givetvis på att cellgifterna arbetar mot just celler som skall förnya sig, Hudcellerna är ju typiska sådana.
Om inte annat är det rätt skönt att pyssla om sig ibland.

Dags att krypa ihop i soffan och starta DVD spelaren.

God eftermiddag å ha en bra dag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar