Bloggportalen statistik

Bloggportalen statistik

onsdag 28 november 2012

Mot strålande tider!

Peruk, plastiga plåster och PICC-lineMår bättre och bättre, nästan inget illamående och plötsliga värmeattacker blir färre och färre.
Orken givet inte på topp men inget annat att vänta. Man blir fort väldigt trött men det går fort att återhämta sig. Tur man slutat röka! Har blivit lite snuvig men än så länge inget att bekymra sig över.

Skulle sätta i motorvärmaren då var det dags att åka på det näst sista besöket hos Hallsbergs vårdcentral. Det var lite trångt och man får böja sig långt. Då ramlade såväl glasögon som peruk av. Gissa om jag blev förbannad. Ska bli skönt med eget hår och att kunna använda linserna!!

Åkte till vårdcentralen för rengöring av PICC-linen. Gick smort som vanligt. Lite extra tvätt vid ingången i armen då det var lite rött omkring samt flytta ”plåstrena” så de inte kom på samma plats. Hade lite ont i skinnet på överarmen.Borttag av "plåster"


Innanför all plast

Spolning av "slangen"åså tvätt. Sedan skall bara plastas in igen så är det klart.

 

I am not pretty. I am not beautiful. I am as radiant as the sun.

-Katniss Everdeen


Fick kallelse till Strålbehandlingsenheten idag. Skall dit den 19 dec för en datortomografi. Detta för att kunna bestämma hur mycket och exakt var på bröstet man skall stråla. Själva strålningen sedan börjar den 9 januari. Börjar se slutet av denna resan!

(http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Undersokningar/Datortomografi/)

Nej, nu är det dags för skidskytte så -Ha det!


2 kommentarer:

  1. Förutom att jag småskrattade lite (förlåt...) åt äventyret med motorvärmaren, så hoppas jag verkligen att du nu strax påbörjar sista stigningen på denna resa! Snart är det bara utförsåkningen kvar, och då får du nog slänga peruken för det brukar gå fort och kul är det. Glöm inte att svänga bara!

    SvaraRadera
  2. Jag skrattade inte just när det hände men strax efter! Ett gott skratt förlänger

    SvaraRadera