Bloggportalen statistik

Bloggportalen statistik

måndag 12 november 2012

Hej, det var länge sedan.....Vilken skön helg. I lördags hade vi en del kamrater här innan grabbarna försvann för att gratulera en kompis till oss. MR tittade in som hastigast. Jättekul då vi inte setts på flera månader.
J och J kom med kakor som jag gladeligen har ätit! SB och jag åt en hel del av dem (särskilt jag) medan vi slöade framför TV:n. Kakorna lade sig i magen och tillsammans med allt annat, tex glass och ananas till Fars dag, jag åt så ordnade jag mej en finfin halsbränna som står sig ännu idag. Blev lite svårt att somna inatt pga det.

Har blivit lite snuvig. Hemskt irriterande för snuvan tillsammans med näsblodet är inte ”mysigt”. Försöker spola näsan ren morgon och kväll. Ska bli skönt när behandlingarna är över så att man slipper näsblodet. När det kommer rinner det på bra men som tur är slutar det fort. Jag gör nog av med närmare ett pkt näsdukar om dagen. Näsdukar är inge vidare mot näsblod. De är lite för tunna. Finns ju hushållspapper och det är lite bättre.

Har fått mail från några arbetskamrater som jag inte hört ifrån sedan vi träffades på sektionsdagen. Även min fd chef hörde av sig via telefon. Kul att höra av dem, det värmer och stärker. 

Jag tror att en del människor inte vågar höra av sig. De är nog rädda för att man är dålig.
Att bära det kan vara jobbigt för somliga.
Jag kan förstå om man inte orkar med andras sjukdomar. Vi tar andras sjukdom på olika sätt.
Sedan är vi som blivit sjuka olika också. Så inget förhållande mellan människor är lika. Det finns ingen mall över hur man ska agera, känna.
Jag tycker om när man hör av sig. Spelar ingen roll om det är via tfn, mail eller om man kommer och hälsar på.

Att bara vara hemma kan vara jobbigt både för en själv och för familjen. Man (ialla fall jag) behöver kontakt med andra utanför hemmet. Viktigt så att man inte fastnar i sig själv. Familjen behöver nog vila från en annan också :-).

Saknar jobbet, att ha något att arbeta med (huvudet behöver stimuleras och jag har intressanta arbetsuppgifter) och att träffa arbetskamrater/kollegor. Blir en del att ta ikapp när jag kommer åter till jobbet.
Tycker att det nästan vore ett krav på att bli uppdaterad varje vecka för i mitt jobb behöver man ha historik.

Om inte annat- har ni någon vän som ni inte hört av er på länge till- skicka ett mail eller ring idag!
Jag som haft en skön helg och fått träffa vänner ska röja lite här hemma och fundera till på om det kanske finns någon som skulle bli glad av ett mail, tfn samtal eller hälsning via någor socialt media eller som jag gärna vill höra hur det står till med!
Ha en bra dag !!

2 kommentarer:

  1. Synd att inte flera lämnar några fina kommentarer här. Det är intressant att läsa här, och själv skulle jag gilla att läsarna skrev något oavsett vad.
    Instagramma lite så vi får se vad du gör under dagen :-), SyFy o så... Hahaha... den där serien var faktiskt riktigt bra, men J gillar inte sånt :-(

    SvaraRadera
  2. Hej å tack Jimmy. Det kommer inte att komma några Instagram. Så intressant är inte min vardag!Men jag håller med om att det vore kul om fler lämnade kommentarer.
    Ha det!

    SvaraRadera